Ockelbo/Jädraås

Elov har nu kommit hem från en skön och avkopplande stockholms resa där han hunnit med, ja en del iaf, träffade som tidigare sagt poc där han fick bevittna uppkommande produkter och färger på produkter som kommer ut 09/10, dock vill han inte nämna vad det är förns det blir mer aktuellt! Han träffade bl a Poc's ägare Stefan Ytterborn:Josefin Löwgren:Anna Beischer
och några fler designer som var där då Elov kika förbi. En utav dem träffa Elov även på solidaritet, en klubb som Elov, hans bror, hans syster och hennes kille var på under fredags kvällen. innan krogen hann Elov även med ett spinningpass med sin syster, vilket han tyckte var mycket spännande och ansträngande, men som det var värt det i slutet.


På lördagen fortsatte Elov med att träffa folk under WinterJam dagen, bl a denna man:

Segers egna Peter Engström, som är en trevlig karl som efter har släppt Nordica till ScanTrade fortsätter samarbeta med Nordica genom dem.


Elov har nu även hunnit jobba en dag i Ockelbo där det var ett väldigt trevligt väder, det snöade nämligen en del och har fortsatt gjort det under denna kväll.
om det inte skulle inträffa något konstigt under de kommande dagarna så snön försvinner så kommer det bli skidåkning på Johans gård för vår del i helgen, vilket vi längtar på en hel del.
Ha de gött

1 kommentar:

Anonym sa...

haha, vad gjorde du på sollan?